ICS

Intelligent Control System (ICS)

 

Kan man få en elektrisk rullestol til å tenke?

Utfordringen for Permobils utviklings- og forskningsavdeling har lenge vært å samordne og koordinere chassisets kjøreegenskaper med setenes elektriske funksjoner på en sofistikert måte.

Intelligent Control System (ICS) er et nytt setestyringssystem som sammen med PGs styresystem R-net er et stort skritt mot en "tenkende rullestol". Resultatet innebærer helt nye muligheter til utstrakt individualisering av bevegelser og funksjoner.

Med ICS og styresystemet R-net får din nye Permobil unike egenskaper.

Noen eksempler:

De elektriske funksjonene i setet kan programmeres for flere bevegelser, for eksempel fra liggende til stående i en tilpasset bevegelse.
Minnefunksjoner som lagrer dine favorittposisjoner og innebærer at du kan finne dem igjen med et enkelt knappetrykk. Systemet føler på ulike seteposisjoner og kan tilpasse kjøreegenskaper og sikkerhet.
Setets mulige bevegelser overvåkes og bestemmes fortløpende ut fra stolens aktuelle innstilling og status.
Ulike funksjoner kan styres med flere typer betjeningsenheter, for eksempel knappboks, styrespak eller løse knapper. Systemet kan dessuten håndtere flere ulike betjeningsenheter samtidig.
Behovet for mekaniske brytere for å begrense bevegelser og kjøring er redusert til et minimum for økt driftssikkerhet.
Forbedret informasjon rett på skjermen om hvilke funksjoner som er tilgjengelige og hvordan de påvirker stolens egenskaper.

Mulighetene for individuell programmering av egenskaper er nesten uendelige. Takket være ICS kan disse nå utnyttes til fulle for å skape en helhetsløsning som innfrir de høyeste krav til funksjonalitet.

Sharing & Social

In the spotlight